Neem contact met ons op 085 7600598 Reidmosk 9 Dokkum

Bouwterrein beveiliging

Kostbare machines, prijzige installaties en duur gereedschap; vaak staat er op een bouwterrein slechts een hek tussen uw goederen en de buitenwereld. Wilt u uw bouwterrein niet onbeheerd achterlaten wanneer het werk stil ligt? Met Nijhuis beveiliging geniet u met een gerust gevoel van uw avond of weekend.

Onze beveiligers kunnen u op vele manieren ondersteunen. Denkt u bijvoorbeeld aan onze mobiele surveillance. Onze beveiligers signaleren onraad vroegtijdig en treden vakkundig op om uw eigendommen te beschermen.

Wilt u ook beveiliging tijdens de werkzaamheden? Nijhuis beveiliging helpt met toegangscontrole en controleert de lading van wagens die uw terrein verlaten of binnenrijden. Wanneer ook het verkeer rondom uw bouwterrein letterlijk en figuurlijk in goede banen geleid moet worden; overweegt u dan eens onze verkeersregelaars!

Voor ieder budget en elke beveiligingsbehoefte biedt Nijhuis beveiliging u een oplossing en bijbehorend gerust gevoel. Vul het offerteformulier in en we praten u vrijblijvend bij over de mogelijkheden.