Neem contact met ons op 085 7600598 Reidmosk 9 Dokkum

Evenementbeveiliging

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken.  

De veiligheid op een evenement is belangrijk, maar mogelijk nog belangrijker is de beleving en ervaring van de gasten. Uiteindelijk wil iedereen met veel plezier terugkijken op het evenement. 

Daarom zijn onze beveiligers speciaal getraind op zowel beveiliging als gastheerschap. Natuurlijk treden we adequaat op wanneer nodig, maar voornamelijk zullen we sfeer van het evenement ondersteunen met een vriendelijke lach en een warm woord.  

Voorafgaand aan het evenement maken we samen met de organisatie een inventarisatie om te bepalen wat er nodig is om een evenement te laten slagen. We brengen de risico's in kaart en bepalen waar extra aandacht nodig is. 

Tijdens het evenement dragen we goede zorg voor de gasten, zowel op gebied van gastvrijheid als veiligheid. We verzorgen surveillancerondes, waarbij we een oog in het zijl houden. Indien nodig kan er ingezet worden met een hond.  

Tip: Ook host of verkeersregelaars nodig? Regel het allemaal onder één dak bij Nijhuis Beveiliging.  
Zoekt u een partner die met u meedenkt over uw evenement, u met raad en daad terzijde staat en net als u de beleving van uw gasten hoog in het vaandel heeft staan? Vul dan nu het offerte formulier in. In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.