• 085 76 00 598

Transportbeveiliging

Ook tijdens vervoer van A naar B draagt Nijhuis Beveiliging zorg voor kostbare ladingen die niet onbeheerd achtergelaten kunnen worden. Transportbeveiligers van Nijhuis beveiliging zorgen ervoor dat de rit van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Zo kan het konvooi worden begeleid met zowel opvallende als onopvallende voertuigen en kan er tijdens laden en lossen actief beveiligd worden. 
 
Bij transporten op grote afstand zorgen onze transportbeveiligers ervoor dat chauffeurs veilig kunnen rusten en dat de lading nooit onbewaakt achterblijft. 
 
Voor klein transporten, zoals bijvoorbeeld een belangrijk document, dan kan Nijhuis beveiliging zowel het transport als het beveiligen voor rekening nemen. 
 
Transportbeveiligers van Nijhuis beveiliging staan continu in contact met onze meldkamer. Zo staan zij ook bij calamiteiten vakkundig met raad en daad bij. 
 
Zoekt u een betrouwbare partij die uw waardevolle spullen naar een locatie van uw keuze brengt? Draag met een gerust hart de beveiliging van uw transport over aan Nijhuis beveiliging. Vraag vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden.

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.