Neem contact met ons op 085 7600598 Reidmosk 9 Dokkum

Hotelbeveiliging

In de hotelbranche draait het om gastvrijheid; ook 's nachts. Onze hotelbeveiligers zijn veelzijdige professionals die u kunnen ondersteunen als receptionist of nachtportier.

Hotelbeveiligers van Nijhuis beveiliging zijn in bezit van EHBO en BHV en getraind op gebied van gastvrijheid en veiligheid. Zij staan uw gasten vriendelijk en professioneel te woord. Vertrouwt u op Nijhuis beveiliging bij personele krapte of wanneer u uw vaste personeel ergens anders wilt inzetten.

Naast diensten als receptionist of nachtportier ondersteunt een hotelbeveiliger van Nijhuis beveiliging ook  bij brandpreventie, afsluitronden en openingsronden. Ook kleine schoonmaakwerkzaamheden en gastvrijheidsklussen kunnen door onze beveiligers worden verholpen.

Of u nu tijdelijk, regelmatig of structureel gebruik wilt maken van hotelbeveiligingsdiensten van Nijhuis beveiliging; wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Neem vandaag nog contact op. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.