Neem contact met ons op 085 7600598 Reidmosk 9 Dokkum

Zorgbeveiliging

Dat de zorg van levensbelang is staat buiten kijf. Daarom is het van hoogst mogelijke waarde om er voor te zorgen dat zorgpersoneel ongestoord het werk kan uitvoeren.

De beveiligers van Nijhuis beveiliging zijn in bezit van een EHBO en BHV certificaat en bovendien getraind in zowel beveiliging als gastvrijheid. Dankzij jaren ervaring met zorg, GGZ, en patiëntbewaking weten onze beveiligers escalaties te voorkomen en patiënten, gasten en personeel te beschermen. Zo zijn onze beveiligers speciaal opgeleid om heftige emoties en agressie te herkennen en in goede banen te leiden.

Ook preventieve ondersteuning kunt u met een gerust hart aan Nijhuis beveiliging overlaten. Samen met u wordt het object geanalyseerd en worden aandachtspunten in kaart gebracht.

Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten, cliënten of patiënten zich veilig en welkom voelen? Nijhuis beveiliging ontzorgt u graag. Overweegt u bijvoorbeeld ook eens onze hosts of receptionisten! Neem vandaag nog contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.