• 085 76 00 598

Nijhuis Beveiliging behaalt het keurmerk VEB

Image

Nijhuis Beveiliging behaalt het keurmerk VEB

Nijhuis Beveiliging is verheugd om aan te kondigen dat we het keurmerk VEB hebben behaald, wat staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Het is een onafhankelijk keurmerk dat wordt toegekend aan beveiligingsbedrijven die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en betrouwbaarheidseisen in de beveiligingsindustrie.

Het behalen van het keurmerk VEB is een belangrijke erkenning van onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de beveiligingssector. Het is een bevestiging van ons vermogen om te voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en de hoogste normen te handhaven. Bovendien biedt het keurmerk VEB onze klanten de zekerheid dat ze samenwerken met een betrouwbare partner die de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteert.

Bij Nijhuis Beveiliging hebben we altijd gestreefd naar het bieden van de beste beveiligingsoplossingen voor onze klanten en het voldoen aan de hoogste normen in de branche. Het behalen van het keurmerk VEB is een belangrijke mijlpaal in ons streven naar voortdurende verbetering en professionalisering van onze diensten.

We willen graag onze waardering uitspreken voor alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het behalen van het keurmerk VEB. Dit omvat onze medewerkers die zich toewijden aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en onze partners en klanten die vertrouwen op onze beveiligingsoplossingen.

Nijhuis Beveiliging zal blijven werken aan het verbeteren van onze diensten en het handhaven van de hoogste normen in de beveiligingsindustrie. We zijn verheugd om deze prestatie te delen met onze klanten en partners en kijken uit naar verdere samenwerking en groei.

  • 9 januari 2023

Recent nieuws

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.