• 085 76 00 598

Alarmopvolging

Bij Nijhuis Beveiliging draait alarmopvolging niet alleen om zichtbare preventie, maar ook om effectief handelen bij daadwerkelijke alarmmeldingen.

Onze mobiele surveillance bij Nijhuis Beveiliging biedt diverse diensten aan, waaronder:

Interne en externe controlepatrouilles.
Openings- en sluitingsrondes voor bedrijfspanden.
Brand- en afsluitrondes voor bedrijfspanden.
Begeleiding bij openings- en sluitingsprocedures.
Begeleiding bij laden en lossen.
Personeelsbegeleiding.
Brandwacht en brandpreventiecontroles (Rijksgediplomeerd).
Alarmopvolging, met of zonder sleutelbeheer, 24/7.
Als u een contract afsluit voor mobiele surveillance bij ons, garanderen wij dat we de afgesproken controles 24 uur per dag, 7 dagen per week uitvoeren, op wisselende tijdstippen zoals u wenst.

Wat doet u wanneer het alarm afgaat in uw bedrijfspand? Wilt u zelf risico lopen door op onderzoek uit te gaan, mogelijk een inbreker tegen te komen, of schakelt u direct de politie in zonder zeker te zijn dat het geen vals alarm betreft? Bij Nijhuis Beveiliging nemen we elk alarm serieus en treden we onmiddellijk op. Hiermee vermijdt u onnodige veiligheidsrisico's en kosten, en hoeft u zelf niet 24/7 paraat te staan.

Alarmopvolging bij Surveillance
Als uw alarmsysteem is aangesloten op onze alarmcentrale, zal onze operator bij een alarmmelding contact opnemen met de verantwoordelijke contactpersoon. De Nijhuis Beveiliging alarmcentrale kan ook rechtstreeks contact opnemen met onze ervaren mobiele surveillanten via ons landelijke netwerk, die vervolgens de alarmmelding professioneel afhandelen. Wilt u dat er na 20.00 uur 's avonds, tijdens het weekend of op feestdagen direct een surveillant wordt ingeschakeld? Geen probleem, u bepaalt zelf wanneer de surveillance ter plaatse gaat volgens een vooraf opgesteld actieplan met de alarmcentrale. Hier is een stapsgewijze beschrijving van wat er gebeurt na een alarmmelding:

Uw alarmsysteem in uw bedrijfspand gaat af.
De alarmcentrale ontvangt de alarmmelding.
De operator onderneemt actie op basis van prioriteit en protocol.
De dichtstbijzijnde Nijhuis Beveiliging surveillance-eenheid wordt ingezet.
De surveillant van Nijhuis Beveiliging handelt de alarmmelding professioneel af op locatie.
Bij aankomst voert de surveillant een externe ronde uit om inbraaksporen of schade te identificeren. Als we sleutelbeheer hebben, inspecteert de surveillant ook het interieur. Als er geen onregelmatigheden worden gevonden, wordt het alarm als "loos alarm" beschouwd. U ontvangt een digitale alarmrapportage per e-mail over deze afhandeling.
Bij Calamiteiten
In geval van calamiteiten schakelt de alarmcentrale van Nijhuis Beveiliging direct de hulpdiensten in, naast onze surveillance-eenheden. Indien nodig kunnen we ook een (glas)schadebedrijf inschakelen voor afdichting. Bij vertrek zorgt de surveillant ervoor dat de locatie veilig wordt achtergelaten. Alle bevindingen en acties van de surveillanten worden vastgelegd in een digitale alarmrapportage die u per e-mail ontvangt.

Sleutelbeheer: Ja of Nee?
Als u liever geen sleutels of tags wilt afstaan of als u nog geen extra sleutels heeft, kunnen wij ook alarmopvolging zonder sleutelbeheer bieden. Onze surveillanten gaan ter plaatse bij een alarmmelding en voeren een externe controle uit op uw pand en terrein. Bij bijzonderheden wachten de surveillanten op de sleutelhouders. Als er geen calamiteiten zijn, vertrekt de surveillant na overleg zodat de sleutelhouder het alarm zelf kan afhandelen.

Ons Advies
Bij Nijhuis Beveiliging adviseren we om alarmopvolging te combineren met sleutelbeheer. Wij nemen uw sleutels in bewaring en kunnen het beveiligde object betreden om het alarm volledig af te handelen. Dit is efficiƫnt en biedt u gemoedsrust. U hoeft niet uit bed te komen bij een "loos alarm."

Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillancediensten? Neem dan gerust contact met ons op, en we vertellen u graag meer over onze werkwijze.

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.