• 085 76 00 598

Nieuwe website!

Image

Nieuwe website!

Nijhuis Beveiliging blijft groeien en innoveren. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist onze vernieuwde website hebben gelanceerd! Met deze nieuwe website kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Ons team heeft nauw samengewerkt met Lauwers Reclame uit Dokkum om onze visie en waarden te vertalen naar een modern en gebruiksvriendelijk online platform. De nieuwe website is niet alleen mooier, maar ook praktischer en beter toegankelijk voor onze klanten.

Het hoogtepunt van de nieuwe website is ons klantenportaal. Hiermee kunnen klanten eenvoudig inloggen en direct inzicht krijgen in de gebeurtenissen op hun locaties. Zo kunnen ze op de hoogte blijven van de beveiligingssituatie en indien nodig direct communiceren met onze beveiligers.

We zijn trots op de lancering van onze nieuwe website en ons klantenportaal en we zijn ervan overtuigd dat dit ons zal helpen om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze positie in de markt te versterken.

Het klantenportaal van Nijhuis Beveiliging biedt klanten een overzichtelijke en veilige omgeving waarin zij kunnen inloggen om alle belangrijke informatie met betrekking tot de beveiliging van hun locaties te bekijken. Zo hebben klanten altijd en overal toegang tot real-time beveiligingsinformatie, zoals rapportages en alarmmeldingen. Het klantenportaal biedt ook de mogelijkheid om contact op te nemen met de beveiligingsmedewerkers van Nijhuis Beveiliging en om specifieke beveiligingsverzoeken in te dienen. Dit stelt klanten in staat om actief betrokken te zijn bij de beveiliging van hun eigendommen en om snel en efficiƫnt te kunnen handelen in geval van een incident.

  • 31 maart 2023

Recent nieuws

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.