• 085 76 00 598

Facturatie

 

Wanneer en Hoe te Factureren

Facturen dienen verzonden te worden naar facturen@nijhuisbeveiliging.nl. Stuur uw factuur iedere maandag na afloop van de geleverde diensten. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 30 dagen.
 

Factuurvereisten

Elke factuur moet de volgende informatie bevatten om verwerkt te kunnen worden: Volledige bedrijfsnaam en adresgegevens van de leverancier, KvK-nummer en BTW-identificatienummer, gedetailleerde beschrijving van de geleverde diensten, de periode waarin de diensten zijn geleverd, de totale kosten en het btw-bedrag.


Contactgegevens

Voor vragen voor instructies over het samenwerken verwijzen we u naar onze instructiepagina voor Instructies voor Samenwerkingspartners en ZZP'ers.


Heeft u directe vragen over facturatie? Ons team staat klaar om u te helpen tijdens kantooruren (9:00 - 17:00) op het volgende e-mailadres: facturen@nijhuisbeveiliging.nl.


Bedrijfsgegevens

Adres: Reidmosk 9, 9101ZB Dokkum

Telefoonnummer: 085 76 00 598

KvK-nummer: 63067374

BTW-nummer: NL210419908B01




Bij Nijhuis Beveiliging streven we naar een vlotte en efficiënte samenwerking met al onze partners en zelfstandige professionals. Uw tijdige en correcte facturatie helpt ons om onze financiële stromen effectief te beheren en ondersteunt de continuïteit van onze hoogwaardige dienstverlening. Samen zorgen we voor een veilige en professionele werkomgeving.

© 2023 Nijhuis Beveiliging

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.