• 085 76 00 598

Instructies

 

Welkom bij Nijhuis Beveiliging! Als gewaardeerde partners en zelfstandige professionals spelen jullie een cruciale rol in onze toewijding aan hoge kwaliteitsservice.

Punctualiteit en Communicatie

Betrouwbaarheid staat centraal in onze service. Indien je vertraging oploopt, stel ons dan minstens 30 minuten voor aanvang van je dienst op de hoogte via 085 76 00 598.

Aanwezigheid voor Dienstaanvang

We verwachten dat je 15 minuten voor de start van je dienst aanwezig bent voor een vlotte overdracht en professionele aanvang van je werk.

Ziekmeldingen

Bij ziekte is het essentieel om dit direct telefonisch te melden via +31 6 22576731, zodat wij tijdig voor vervanging kunnen zorgen.

Facturatiebeleid

Wij hanteren een standaard beleid waarin wij geen facturen voorschieten. Bellen voor een voorschot heeft daarom geen zin. Wij betalen facturen standaard binnen 30 dagen, ongeacht jouw eigen betalingstermijn.

Annuleringsbeleid

Annuleringen binnen 24 uur voor de start van een dienst zijn niet toegestaan. Dergelijke late annuleringen vereisen actie van alle betrokken partijen en zullen worden gefactureerd tegen het overeengekomen uurtarief.

Consequenties van Non-Compliance

Het niet naleven van deze richtlijnen kan leiden tot een beëindiging van de samenwerking.

Direct Contact

Voor operationele zaken en dringende kwesties, bel ons op 085 76 00 598.

Vragen over je factuur? Of benieuwd welke basisinformatie je factuur moet bevatten om uitbetaald te krijgen? Je vindt dat allemaal op onze facturatiepagina.

© Nijhuis Beveiliging | Realisatie Boks.